De gemeentepagina verschijnt wekelijks in de weekkrant 'Het Gemeente Nieuws'. Daar vindt u het laatste nieuws over de gemeente en de openbare bekendmakingen. Op deze webpagina kunt u de digitale versie van de gemeentepagina vinden. Maar ook de nieuwsberichten op de website teruglezen en de openbare bekendmakingen bekijken. Daarnaast vindt u informatie over afhaalpunten van de weekkrant 'Het Gemeente Nieuws' en wat u kunt doen als u het krantje niet heeft ontvangen.

Digitale versie gemeentepagina

Hieronder vindt u de digitale versie van de gemeentepagina's van de afgelopen vier weken. Kunt u de bestanden niet lezen of bekijken? Neem dan contact op met team Communicatie van de gemeente Lingewaard. Dit kan door een e-mail te sturen naar communicatie@lingewaard.nl. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Nieuwsartikelen van de gemeentepagina

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsartikelen van de meest recente gemeentepagina. U kunt deze nieuwsberichten teruglezen op onze website.

Openbare bekendmakingen

De openbare bekendmakingen worden in verkorte versie bekendgemaakt via de gemeentepagina in de weekkrant 'Het Gemeente Nieuws'. Daarnaast kunt u de openbare bekendmakingen van deze week terugvinden als nieuwsbericht op onze website. Let op! Kijk voor de volledige openbare bekendmakingen altijd op officielebekendmakingen.nl.

Berichten over uw buurt

Wilt u direct op de hoogte zijn van besluiten die invloed hebben op uw omgeving, zoals vergunningen, omgevingsplanwijzigingen en plaatselijke regelgeving? Meld u dan aan voor de service 'Berichten over uw buurt' op overheid.nl. Dit is een service van de overheid, waarmee u rechtstreeks via e-mail steeds de meest recente berichten krijgt over de ontwikkelingen in uw buurt of wijk.

Heeft u de weekkrant 'Het Gemeente Nieuws' niet ontvangen?

Neem dan contact op met Starterspers. Ga naar lingewaard.gemeentenieuwsonline.nl/bezorgklacht of bel met (0481) 46 47 70.

Afhaalpunten in Lingewaard

U kunt 'Het Gemeente Nieuws' ook gratis afhalen op verschillende locaties in Lingewaard. Deze liggen iedere woensdag op de onderstaande locaties:

  • Angeren: Dorpshuis en COOP
  • Bemmel: Gemeentehuis, Jumbo, Albert Heijn en Van Appeldoorn
  • Doornenburg: Spar
  • Gendt: Albert Heijn en Welkoop
  • Haalderen: Portaal van de kerk
  • Huissen: Foto van Eimeren, Hermsen groente en fruit, Jumbo, Plus, Albert Heijn, Slijterij Degen