Heeft u een bijstandsuitkering en wilt u een eigen bedrijf beginnen of als zelfstandige aan de slag gaan? Heeft u korter dan anderhalf jaar een eigen bedrijf?

Voor toekomstige/startende ondernemers van de gemeente Lingewaard verzorgt het Bureau Zelfstandigen van de gemeente Arnhem de ondersteuning.

Begeleiding en advies

Eerst wordt bekeken of uw idee kans van slagen heeft. Is dat het geval, dan wordt u bij de voorbereiding op het zelfstandig ondernemerschap geholpen. U krijgt begeleiding en advies om uw onderneming een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op via 0900 - 1809.

Financiƫle ondersteuning

Bent u korter dan anderhalf jaar gestart? Was dit vanuit een (dreigende) werkloosheidssituatie en heeft u nog onvoldoende inkomen? U kunt mogelijk een uitkering voor levensonderhoud en/of een bedrijfskrediet voor noodzakelijke investeringen krijgen. Uw bedrijf moet op termijn wel levensvatbaar zijn en u moet recht hebben op bijstand. Meer informatie leest u in de flyer bijstand voor startende ondernemers(externe link) (pdf 107 kb).