In Lingewaard vinden we dat iedereen gelijk is. Ook als u minder geld hebt om uit te geven, willen we dat u mee kunt doen. Dat kan op allerlei manieren. Voor volwassenen biedt Meedoen in Lingewaard een geld terug mogelijkheid voor kosten die u maakt voor bijvoorbeeld het lidmaatschap van een sportvereniging, een bioscoopvoorstelling of voor gebruik van internet.

Kom ik in aanmerking?

Ga naar www.meedoeninlingewaard.nl(externe link) en bekijk de voorwaarden. Bent u ouder dan 18 jaar en voldoet u aan de voorwaarden? Vraag dan de Meedoenregeling aan. 

Aanvragen meedoenregeling(externe link)

U ontvangt binnen 3 weken bericht of uw aanvraag is goedgekeurd. Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan krijgt u de keuze: € 125,- op uw bankrekening of € 250,- euro aan punten die u kunt besteden via www.meedoeninlingewaard.nl(externe link). Deze punten kunt u besteden aan één lidmaatschap van een sport- of cultuurvereniging. Als er dan nog budget over is, dan betalen wij dit uit tot een bedrag van € 125,-.

Betaalbewijs bewaren

Het is heel belangrijk dat u een betaalbewijs (factuur of bankafschrift) bewaart van een meedoen activiteit. U kunt namelijk binnen 6 maanden na goedkeuring van uw aanvraag een controle krijgen.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice via e-mail vragen@meedoeninlingewaard.nl of bel naar 085 - 80 81 280.