In Lingewaard vinden we dat iedereen gelijk is. Ook als u minder geld hebt om uit te geven, willen we dat u mee kunt doen. Dat kan op allerlei manieren. Voor volwassenen biedt Meedoen in Lingewaard een geld terug mogelijkheid voor kosten die u maakt voor bijvoorbeeld het lidmaatschap van een sportvereniging, een bioscoopvoorstelling of voor gebruik van internet.

Kom ik in aanmerking?

Ga naar www.meedoeninlingewaard.nl(externe link) en bekijk de voorwaarden. Bent u ouder dan 18 jaar en voldoet u aan de voorwaarden? Vraag dan de Meedoenregeling aan. 

Aanvragen meedoenregeling(externe link)

U ontvangt binnen 3 weken bericht of uw aanvraag is goedgekeurd. Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan krijgt u € 100 per volwassene op uw bankrekening gestort. Dit gebeurt altijd in de eerste week van de volgende maand na uw goedkeuring. U hoeft hier verder niets voor te doen.

Betaalbewijs bewaren

Het is heel belangrijk dat u een betaalbewijs (factuur of bankafschrift) bewaart van een meedoen activiteit. U kunt namelijk binnen 6 maanden na goedkeuring van uw aanvraag een controle krijgen.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice via e-mail vragen@meedoeninlingewaard.nl of bel naar 085 4017 321.