De gemeente Lingewaard kent verschillende Participatiepunten. Dit zijn informatie- en ontmoetingspunten voor iedereen die wil weten wat er te doen is in de omgeving. Maar ook als u vrijwilligerswerk zoekt of informatie/advies wilt hebben bij een vraag of probleem, bent u bij het Participatiepunt aan het juiste adres. 

De medewerkers van het Participatiepunt zijn vrijwilligers die een luisterend oor bieden en vragen stellen om goed duidelijk te krijgen wat de vraag/het probleem is. Samen met u wordt gekeken naar mogelijke oplossingen en als dat nodig is wordt u op weg geholpen naar verdere hulp. Op de achtergrond werken ervaren buurtwerkers en maatschappelijk werkers die direct ingeschakeld kunnen worden.

Activiteiten

Daarnaast organiseert het Participatiepunt activiteiten waarbij mensen, die minder gemakkelijk kunnen meedoen in de samenleving, zoveel mogelijk worden betrokken bij hun eigen buurt. Ontmoeting en talentontwikkeling staan hierbij centraal. Dus heeft u een vraag, loop dan eens binnen bij het Participatiepunt bij u in de buurt. 

Meer informatie kunt u vinden op de website www.swlingewaard.nl of bel naar het algemene telefoonnummer: (088) 55 25 50.

Participatiepunten 

Participatiepunt Gendt

  • Openingstijden: woensdag 10:00 tot 12:30 uur (alleen op afspraak!) 
  • Adres: Dorpstraat 48 (bij Woonstichting Gendt)
  • Tel.: 06 82 46 82 21 (bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 - 12.00 uur)
  • E-mail: ppgendt@swlingewaard.nl

Participatiepunt Doornenburg

Participatiepunt Bemmel

Participatiepunt Haalderen

Participatiepunt Huissen

Participatiepunt Angeren

Heeft u gevonden wat u zocht?