• Afsluiting Karstraat tussen N839 en Heuvelsestraat (niet de doorgaande route!) 20 januari tot en met 23 februari

    De provincie Gelderland verlegt een deel van de Karstraat en maakt daar een nieuw fietspad. Om die aanpassingen voor te bereiden moeten onder meer kabels en leidingen worden verlegd. Hiervoor is het nodig om het deel Karstraat tussen de N839 en Heuvelsestraat  af te sluiten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Heuvelsestraat en de Lingewal. De omleidingsroute staat op borden aangegeven.

  • Omleiding Wardstraat: omleidingen voor lijnbussen 33 en 35

    Vanaf 6 januari sluiten we een gedeelte van de Wardstraat af voor werkzaamheden aan het riool. Dit heeft gevolgen voor de lijnbussen. Lijn 33 richting Arnhem en Nijmegen en lijn 35 richting Zetten volgen de omleidingsroute via de Sportlaan over de Waaldijk. Vanaf de Teselaar rijden ze weer de normale route. 

  • Aanpassen N839: Van Elkweg gereed, Karstraat start januari

    De aanpassingen aan de Van Elkweg (N839) zijn gereed. Provincie Gelderland maakte daar 2 rijbanen en zorgde voor aansluiting van bedrijventerrein Houtakker op die weg. De Baalsestraat kreeg een verbinding met de N839. Daarbij kreeg de Van Elkweg nieuw asfalt. Begin 2020 start de aanpassing van de Karstraat. Ook hier komt een dubbele rijbaan en plaatsen we op de kruising Baalsestraat (Linie) en Karstraat (Dikelsestraat) verkeerslichten. Langs de westzijde van de weg komt een fietspad en een parallelweg. De weg krijgt ook een nieuwe asfaltlaag. 

Overige werkzaamheden vindt u op onder andere de volgende websites:

Overzicht provinciale wegen
werkzaamheden aan provinciale wegen

vanAnaarBeter
werkzaamheden aan rijkswegen