• Maandag 22 juli start fase 2 met vervangen asfalt A325 knooppunt Ressen tot Nijmeegse plein

  Fase 2 van het groot onderhoud A325/N325 start maandag 22 juli met de afsluiting van de A325 knooppunt Ressen tot het Nijmeegseplein. Deze afsluiting duurt tot en met zondag 11 augustus. In deze fase krijgt de A325 nieuw asfalt.

 • Maandag 8 juli groot onderhoud Pleijroute (N325) van start

  Op maandag 8 juli beginnen de werkzaamheden aan de Pleijroute (N325). De N325 krijgt nieuw asfalt en er worden pechhavens aangelegd. Ook worden de voegovergangen van viaducten vervangen. De weg is afgesloten voor alle verkeer vanaf het Nijmeegseplein (Arnhem) tot aan het knooppunt Velperbroek (A12 – Pleijroute). In de andere richting vanaf knooppunt Velperbroek naar het Nijmeegseplein is de Pleijroute (N325) wel open.

 • Werkzaamheden Van Elkweg N839 starten 8 juli 2019

  In opdracht van de provincie Gelderland zijn de nutsbedrijven al een paar maanden bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de reconstructie van de Van Elkweg N839. Dit jaar wordt het wegvak vanaf de A15 tot de Van Nispenlaan in Bemmel verbeterd. De aannemer begint op 8 juli 2019 met de aanleg van een nieuw fietspad langs de westzijde. Dit gebeurt ter hoogte van het bedrijventerrein Houtakker. Voor fietsers betekent dit  een gedeeltelijke omleiding via De Kazematten en De Houtakker. Voor het gemotoriseerd verkeer is er nauwelijks  hinder.

 • Werkzaamheden N839: voorbereiding doortrekken A15

  De A15 wordt doorgetrokken en aangesloten op de A12. Ter voorbereiding hierop voert provincie Gelderland aan de N839 (gemeente Lingewaard) werkzaamheden uit. Komende tijd wordt er gewerkt aan verleggen van kabels en leidingen en er vindt nu archeologisch onderzoek plaats. Hiervoor is het nodig wegen af te sluiten.

 • Afsluiting Krakkedel (N838) door werkzaamheden

  De brug over de Linge in de Krakkedel (N838) zal aankomende woensdag 29 mei de hele dag (7.00 – 17.00 uur) afgesloten zijn. Er worden deze dag namens Provincie Gelderland werkzaamheden verricht op de brug.

 • Werkzaamheden Loostraat Huissen (tussen Nielant en Plaza)

  Vanaf de week van 20 mei werkt aannemer Van Dalen aan de herinrichting van de Loostraat in Huissen tussen Nielant en Plaza. Er komt een nieuw riool en de weg krijgt een nieuwe inrichting. De aannemer voert het werk in vier fases uit. Elke fase duur twee à drie weken, waarbij telkens een gedeelte van de straat is afgesloten. 

 • Start bouw muziekpodium Odeon op Markt Huissen

  Op dinsdag 23 april start stichting De Vrienden van Huissen met de werkzaamheden voor de plaatsing van het Odeon op de Markt in Huissen. Naar verwachting zal het Odeon in juli gereed zijn.

Overige werkzaamheden vindt u op onder andere de volgende websites:

Overzicht provinciale wegen
werkzaamheden aan provinciale wegen

vanAnaarBeter
werkzaamheden aan rijkswegen