De Aloysiuslocatie gaat de komende jaren veranderen. We verbeteren de kwaliteit van deze historische omgeving in het centrum van Huissen. Zo kunnen we deze plek voor de toekomst goed houden. In de plannen nemen we de oude Aloysiusschool, de oude raadszaal, het Raadhuisplein en de openbare ruimte mee. Door dit hele gebied te ontwikkelen, versterken we de historische uitstraling van dit centrumgebied.

Bent u geïnteresseerd in een woning? Meld u dan aan via hofvanhuesse.nl(externe link).

Op deze pagina leest u meer over dit project. Wij vullen deze pagina regelmatig aan.

Beeldregieplan

Een ontwikkelaar bedenkt de plannen voor dit gebied. We vinden het belangrijk dat het plan goed past binnen het historische centrum van Huissen. Daarom hebben we een beeldregieplan gemaakt. Hierin staat wat wij voor ogen hebben voor dit gebied. Verder geven wij kaders aan voor de herontwikkeling van de Aloysiusschool en de inrichting van het Raadhuisplein. In dit beeldregieplan vertellen wij ook wat wij met de raadzalen en openbare ruimte er omheen doen. 

De gemeenteraad heeft het beeldregieplan op 5 maart 2020 vastgesteld.

Toegankelijkheid documenten of vragen?

Misschien zijn niet alle bijlagen voor u toegankelijk. Heeft u problemen met het lezen of begrijpen van de bijlagen? Of mist u informatie? Neem dan contact op met projectleider Dion Steenbergen via d.steenbergen@lingewaard.nl of (026) 32 60 218. Of met Wytske van der Zee via w.vanderzee@lingewaard.nl