De Bredestraat voldoet niet meer aan de eisen die we stellen aan de wegen in onze gemeente. Zeker als er in de toekomst in de omgeving van de Bredestraat gebouwd wordt. Daarom gaan we de Bredestraat herinrichten. We geven deze gebiedsontsluitingsweg een 30 km-inrichting met ruimte voor fietsers en voetgangers.

Het project gaat om het zuidelijke deel van de Bredestraat. Het projectgebied start op de Bredestraat vanaf de kruising met de Hoeve/Driegaardsestraat tot en met de rotonde met de Muntstraat/Hofmeesterij/Blauwenburcht. Het project hebben we daarom bestempeld als Bredestraat-Zuid.

Op het kaartje ziet u (in het oranje) een overzicht van de straten waar we aan de slag gaan.

Inloopavond maandag 8 april 

Er spelen in dit deel van Huissen verschillende ontwikkelingen, die allemaal gevolgen hebben voor de verkeersafwikkeling en de parkeerbehoefte. Denk aan de bouw van de multifunctionele sportaccommodatie bij de Blauwenburcht en de nieuwbouwplannen bij Driegaarden. Daarom organiseren we op maandag 8 april een inloopavond. Op deze avond presenteren we het voorlopige ontwerp voor de reconstructie van de Bredestraat-Zuid. Het voorlopig ontwerp kunt u onderaan deze pagina downloaden.
 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg dan vooral de BouwApp In de BouwApp staat alle informatie over het project. Ook geven we in de app regelmatig nieuwe informatie over de werkzaamheden. We gaan de BouwApp ook gebruiken om uw mening en ideeën te verzamelen.

U kunt de BouwApp op de volgende manier installeren:

  • Download de BouwApp gratis in Google Play of App Store
  • De app herkent u aan het volgende symbool:
Logo Bouwapp
  • Of scan onderstaande QR-code met uw telefoon
Download de Bouwapp
  • Ga in de app naar ‘zoeken‘ (tekentje van een vergrootglas) 
  • Zoek op ‘Reconstructie Bredestraat-Zuid’
  • Selecteer project
  • Klik op ‘Volgen’ 

Heeft u vragen? 

Stuur dan een berichtje in de BouwApp. Of stuur een e-mail naar Jaap Bergmans van de gemeente Lingewaard via j.bergmans@lingewaard.nl.