Boeren en (glas)tuinders hebben zorgen over hun bedrijf en de toekomst van de agrarische sector. Wij begrijpen deze zorgen. Dit is voor ons aanleiding om dit voorjaar in gesprek te gaan met boeren en(glas)tuinders. Hiermee willen we beter inzicht krijgen in hun uitdagingen, kansen, zorgen en toekomstplannen.

Keukentafelgesprek

Alle boeren en (glas)tuinders krijgen een keukentafelgesprek aangeboden met een onafhankelijke agrarische coach. Hiervoor werken wij samen met coachingsbureau Roeleven & Co. In dat gesprek is alle ruimte om vragen en zorgen richting de toekomst te bespreken. Een gesprek met een betrokken en onafhankelijke deskundige helpt om mogelijkheden en keuzes duidelijker te krijgen. Het gesprek is vertrouwelijk en vindt aan de keukentafel plaats. 

Startbijeenkomst op 23 april 2024

Op dinsdag 23 april trappen we af met de startbijeenkomst voor boeren en (glas)tuinders. Deze vindt plaats bij Café-Zalencentrum de Kolk, van der Mondeweg 9-11 in Haalderen en start om 19.30 uur. Wethouder Maarten van den Bos legt dan uit waarom we hiermee starten en wat er gedaan wordt met de resultaten. Aart van Cooten, journalist van het Agrarisch Dagblad is de dagvoorzitter. Tijdens de bijeenkomst stellen de coaches zich voor. Ook kunnen zij vragen beantwoorden over de inhoud van de keukentafelgesprekken. U kunt zich aanmelden voor de startbijeenkomst via onderstaande button.

Aanmelden startbijeenkomst

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen voor de agrarische coaches? Dan kunt u contact opnemen met Lizanne Roeleven van Roeleven & Co. Zij is telefonisch te bereiken op 06 - 304 317 09 of per e-mail via lizanne@boerenentuinderslingewaard.nl. Heeft u een vraag voor de gemeente? Neem dan contact op met Hans Wennekes, medewerker bedrijven bij de gemeente. Hij is telefonisch te bereiken op 06 - 112 392 81 of per e-mail via h.wennekes@lingewaard.nl.