Wij zijn op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester voor aankomend schooljaar. Zit jij na de zomervakantie (schooljaar 2024 - 2025) in groep 8 van een basisschool in Lingewaard? Solliciteer dan voor deze mooie rol.

Rol kinderburgemeester

Samen met de echte burgemeester is de kinderburgemeester aanwezig bij activiteiten voor kinderen. Denk hierbij aan de sleuteloverdracht van het jeugdcarnaval en de intocht van Sinterklaas. Bij sommige activiteiten houdt de kinderburgemeester een korte toespraak. Kinderen kunnen bij de kinderburgemeester terecht als ze ideeën hebben over de gemeente. Bij vragen is de kinderburgemeester aanspreekpunt voor de kinderen uit Lingewaard. Het is dus ontzettend leuk en leerzaam!

Solliciteren

Solliciteren voor de functie van kinderburgemeester kan door een e-mail en/of filmpje te sturen naar kinderburgemeester@lingewaard.nl. Doe dit voor 14 augustus aanstaande. Let op! Het is belangrijk dat de ouders toestemming geven. De jury kiest uit alle aanmeldingen kandidaten die op 21 augustus aanstaande mogen vertellen waarom zij denken een goede kinderburgemeester te zijn.

Meer informatie

Bekijk meer informatie en download het toestemmingsformulier voor de ouders.